o.b.v. 1 reactie

Eet beter in 28 dagen

Doel: Gezondere leefstijl krijgen

Let op: dit is slechts het doel van het dieet, niet per se de uitkomst. Resultaten verschillen per persoon.

Eet beter in 28 dagen

Het doel van Tamara (huisarts) is dat je geen dieet meer volgt, maar dat je gezonder gaat eten en dat je doet wat bij je past. In het boek ‘Eet beter in 28 dagen’ geeft Tamara tips & tricks hoe dat te kunnen doen.

Via de homepage kun je - Eet beter in 28 dagen - met verschillende diëten vergelijken.

Doe wat bij je past

Tamara stelt dat gezonder leven en eten bij veel mensen niet lukt omdat ze dingen gaan doen die ze niet leuk vinden, bijvoorbeeld met tegenzin naar de sportschool gaan, elke avond hardlopen of een maand stoppen met drinken. Als je een gezondere levensstijl wilt volhouden moet je juist dingen gaan doen die je wél leuk vindt.

-1-

Tips en tricks

In het boek wordt beschreven wat gezond en wat ‘normaal’ is, en hoe die twee dingen niet altijd overeenkomen. In het boek worden praktische tips gegeven hoe je, onder andere, hiermee om kan gaan. Daarnaast bevat het boek verhalen van Tamara’s patiënten.

Weekmenu’s en recepten

Het boek staat vol met weekmenu’s (genoeg voor 28 dagen) en recepten van Tamara. De recepten zijn koolhydraatarm en snel te maken.

Sporten

Om een gezondere leefstijl te krijgen is het belangrijk om genoeg beweging te krijgen. Het heeft geen zin om alleen je eetstijl te verbeteren. Kies wel voor iets dat je leuk vindt, zodat je het vol kan houden.

Vergelijkbare diëten

Hier vind je meer informatie over andere koolhydraatarme diëten.

-1-

Online dieetadvies

Weet je niet welk dieet bij je past of wil je hulp bij het bereiken van jouw dieetdoelen? De diëtisten van HRC bieden hier online dieetadvies aan.

Boek

Het boek 'Eet beter in 28 dagen' is hier te koop.

 

Deze pagina is gecontroleerd door Jolande, diëtiste. Lees hier meer.

Foutje?

Zie je een fout(je) op deze pagina? Laat het ons weten.

Terug naar de homepage

Relevante producten

Reacties (1)


  • Eline Cok

    DiëtistLees meer

    Pas met een aantal collega's het 10daagse eetexperiment van Voeding Leeft gedaan. Dit is een onderdeel van Arts en Leefstijl wat deze arts heeft opgezet. Lekkere voedzame recepten die laag in koolhydraten zijn. Duidelijk dieet, duidelijke visie, bewezen werking. Past goed bij overgewicht en diabetes. Gaat mee in de trend van zelfgemaakte bewuste voeding.

Eet beter in 28 dagen

Pas met een aantal collega's het 10daagse eetexperiment van Voeding Leeft gedaan. Dit is een onderdeel van Arts en Leefstijl wat deze arts heeft opgezet. Lekkere voedzame recepten die laag in koolhydraten zijn. Duidelijk dieet, duidelijke visie, bewezen werking. Past goed bij overgewicht en diabetes. Gaat mee in de trend van zelfgemaakte bewuste voeding.

5 out of 5

Reactie plaatsen


Dit mag je wél

Niet van toepassing

Dit mag je niet

Niet van toepassing

Filters

  • Minder koolhydraten
  • Gezond(er) eten

Bewegen

Bewegen naar eigen inzicht

Vul hieronder je e-mailadres in en het dieet wordt direct naar je verstuurd. Het e-mailadres wordt ook automatisch opgeslagen voor de nieuwsbrief. Door je e-mailadres in te vullen en op versturen te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan en op te nemen in de nieuwsbrief. Lees meer in ons privacy statement.

Wil je niet in de nieuwsbrief? Gebruik deze optie dan niet.... of schrijf je direct uit bij de eerste nieuwsbrief, dat kan natuurlijk ook (maar vinden we wel héél jammer).

Diëtisten

Met professionele hulp van een diëtist is het makkelijker om jouw doelen te bereiken. Zoek direct contact met een diëtist bij jou in de buurt.

Ben je diëtist en wil je hier ook te vinden zijn? Vul het formulier in!

Algemene waarschuwingen

Houd er rekening mee dat een dieet vaak geen wetenschappelijke onderbouwing heeft.

Als je een chronische aandoening hebt zoals diabetes, hart- en vaatziekten, een longaandoening of nierziekte, is het raadzaam om niet op eigen initiatief een voedingsadvies of dieet te volgen. Raadpleeg een diëtist of huisarts voor persoonlijk advies.

Eetstoornissen

Denk je dat je misschien een eetstoornis (zoals anorexia of boulimia) hebt? Dan is het erg belangrijk dat je professionele hulp zoekt. Neemt contact op met je huisarts, of zoek online hulp. Hier staat een lijstje met websites die kunnen helpen. Je kunt via deze sites ook informatie vinden als je iemand kent met een eetstoornis. 

 

Top