Harriët Verkoelen

Koolhydraatbeperkt werkt! 

Gezond afvallen en/of diabetes 2 omkeren. Voel je fitter.

Wil jij je fitter voelen en beter in je vel zitten? De focus van ‘Koolhydraatbeperkt werkt’ ligt op herstel van de gezondheid (van stofwisseling en hormonen), die een boost krijgt door koolhydraatarm te eten. Je krijgt snel meer energie en je voelt je fitter.

Gezondere stofwisseling met minder medicijnen voor iedereen

Wil jij ook liever minder medicijnen in plaats van meer? Het verlagen van (diabetes)medicijnen kan soms heel snel en soms heeft iets langer de tijd nodig.

De koolhydraatarme leefstijl is zeer efficiënt als het gaat om gezond afvallen en diabetes 2 te overwinnen door het om te keren. Het ontvetten van de lever speelt hierbij een belangrijke rol. Dit gebeurt ook door afvallen. Minder koolhydraten eten is ook effectief bij het verlagen van de bloeddruk, verbeteren van cholesterolwaarden, verbeteren van de weerstand en verminderen van ontstekingsreacties (inflammatie). Ik zie dit keer op keer in mijn praktijk.

In mijn praktijk wordt maar liefst ruim 90% van de cliënten met diabetes 2 medicijnvrij, zeker  van insuline!

Diabetes type 1

Heb jij ook zulke sterk wisselende bloedsuikerwaarden? Koolhydraatbeperkt werkt ook bij mensen met diabetes type 1. Hun grootste probleem is meestal dat ze last hebben van enorm schommelende bloedsuikers die het dagelijks functioneren aardig kunnen belemmeren. Dit kan sterk verbeteren door de koolhydraatbeperkte leefstijl in combinatie met minder insuline te spuiten. Ook een overwinning!

Expertise

Ik ben gecertificeerd keto/LCHF (online)diëtist met 25 jaar ervaring als diabetesverpleegkundige. Mijn expertise is dan ook (online) dieetbegeleiding bij gezond en blijvend afvallen. Begeleiding bij het overwinnen van diabetes 2 door het om te keren. Stabiliseren van schommelende bloedsuikerwaarden bij diabetes 1.

Ik geef bijscholingen aan collega diëtisten, praktijkondersteuner, diabetesverpleegkundigen en huisartsen.

Boeken

Ik schreef er meerdere boeken over:

  • Diabetes overwinnen. Ga voor een gezonde koolhydraatarm voeding. Ook geschikt voor mensen met diabetes type 1 om wisselende bloedsuikers te stabiliseren. In dit boek is 1 hoofdstuk opgenomen voor de diabetesprofessional met een schema hoe diabetesmedicatie afgebouwd kan worden.
  • Afvallen met de Wet van Harriet. Koolhydraatbeperkt werkt!
  • Echt afvallen doe je zo. Meer Andere gezonde voeding, minder koolhydraten

 

Kaart

Neem contact op!

Diëten die door mij/ons beoordeeld zijn:

In totaal 5 beoordelingen geplaatst.

Top