Diëtiste Jade de Clercq


Voeding was al vanaf jonge leeftijd een interesse van mij, dus besloot ik om Voedings- en Dieetkunde te gaan studeren aan KaHo Sint-Lieven (nu Odisee) in Gent, waar ik in 2013 mijn diploma behaalde. Aansluitend hierop besliste ik om nog wat verder te gaan studeren in de gezondheidszorg en behaalde een Master Gezondheidsvoorlichting en -bevordering.

Sinds 2016 ben ik aan de slag als diëtiste. Ik ben werkzaam in het Universitair Ziekenhuis in Antwerpen. Daar werk ik op de afdeling kindergeneeskunde. 
Naast mijn job in het Universitair Ziekenhuis begon ik in 2017 als zelfstandig diëtiste in het centrum van Bornem, regio Klein-Brabant (Bornem - Puurs-Sint-Amands). 

Bij mij kan je terecht voor zowel adviezen voor gezonde voeding als voor aangepaste dieetadviezen (hart- en vaatziekten, vegetarisme, voedingsadviezen voor kinderen, spijsverteringsproblemen, diabetes type 2,…).
Ik vind het vooral heel belangrijk dat we SAMEN te werk te gaan en PERSOONLIJKE doelstellingen vormen, om zo tot het BESTE RESULTAAT te komen! Mijn werkwijze is praktisch gericht, met adviezen die voor jou persoonlijk haalbaar zijn, individuele tips, recepten,...  Neem gerust een kijkje op Instagram (dietistejade) of Facebook (Diëtiste Jade De Clercq) voor meer inspiratie over recepten.

Nog vragen? Neem een kijkje op de website en aarzel niet om mij te contacteren via het contactformulier hieronder!
Neem contact op met Jade:

Top